El 88% dels expositors de les Fires de Maig Virtuals seran empreses del territori

Imatge de l’edició 2019 de les Fires de maig. FOTO: AJUNTAMENT
Eva López
19/05/2020 - 12:30h

L’Ajuntament de Vilafranca aposta enguany pel format telemàtic en les Fires de Maig, que comptaran amb 118 expositors de diversos sectors

Contribuir a reactivar l’economia del territori. Aquest és el principal objectiu que s’ha marcat l’Ajuntament de Vilafranca amb les primeres Fires de Maig Virtuals de la història, que se celebraran el cap de setmana del 22 al 24 de maig.

Malgrat els temors previs, la iniciativa ha aconseguit aglutinar 118 empreses en la mostra, que ja es pot visitar online. El 88% dels expositors són empreses del territori, un fet que s’ha volgut ressaltar des del consistori vilafranquí. “L’objectiu principal de dinamitzar el comerç de casa es compleix de bon tros”, ha apuntat l’alcalde Pere Regull.

Tal com va avançar l’ajuntament, la conferència inaugural de les Fires la pronunciarà Emili Duró, amb una connexió via streaming el divendres a les 9.15h. Duró ja va ser a Vilafranca fa uns anys en una de les conferències del cicle ‘Desenvolupa’t’ i va penjar el cartell de complet.

PUBLICITAT

El format de les Fires de Maig Virtuals serà similar a les tradicionals. Hi haurà diversos pavellons, distribuïts per sectors, amb un estand individual per cada un dels expositors en forma de pàgina web. Allà el visitant trobarà una breu explicació de l’activitat de l’expositor, totes les dades de contacte, les ofertes i promocions que presenten per fires, vídeos, catàlegs i fulletons descarregables.

A més, cada empresa tindrà un enllaç al canal de la plataforma Jit.si de videoconferència per connectar-se, juntament amb un número de Whatsapp per demanar hora.

Una de les característiques més rellevants de les Fires de Maig virtuals és el gran nombre de descomptes i promocions que ofereixen el més d’un centenar d’expositors que participen en la fira multisectorial.

La pàgina web també inclou apartats per gaudir de presentacions, conferències i activitats lúdiques. Sota el nom d’Espai Demo, Espai JugaFira i Espai Enogastronòmic, el visitant pot gaudir d’un ampli programa d’activitats per a tots els públics i edats.

Les presentacions, activitats i ponències es realitzaran a través dels canals de la plataforma Zoom que els usuaris trobaran en les pàgines de cadascuna de les activitats dels diferents Espais. L’accés és lliure, sense registre previ ni pagament.

També et pot interessar

Comentaris