‘[RE]fem Vilafranca’, nova campanya audiovisual d’ERC

FOTO: La Fatxenda
Avatar
19/05/2020 - 11:00h

A la web del partit veïns i veïnes expliquen el que ells consideren una necessitat de redescobrir els barris a partir de l’experiència del confinament

La botiga del barri. El quiosc on comprar el diari. El bar de cada dissabte. Passejar tranquil·lament per carrers i rambles de la ciutat. Petites coses que des que dura l’estat d’alarma per lluitar contra la pandèmia s’han vist restringides.

Però arribarà el moment també, poc a poc, de redescobrir la ciutat. De tornar a trepitjar-la, perquè després de caure, sempre cal aixecar-se. Seguint aquest esperit diversos veïns i veïnes expliquen en una sèrie d’articles què els mou per redescobrir la ciutat, què troben a faltar, què tenen ganes de fer, com la volen reconstruir. 

La ciutat és una xarxa de relacions socials, d’entramats de persones i espais, on els barris fan, i hauran de fer, una funció essencial. Aquests articles animen a la ciutadania a redescobrir els espais de cada barri, a enfortir el teixit social de la ciutat per empoderar a la gent, a apostar pel comerç de proximitat i a enfortir Vilafranca.

Els articles es podran seguir al web d’Esquerra Republicana Vilafranca  i a les xarxes socials i marquen l’inici d’una campanya audiovisual que té com a objectiu posar de relleu valors clau que després del confinament prenen encara més importància com el bé comú, la cultura, el comerç de proximitat, la sostenibilitat, la salut i les cures.

També et pot interessar

Comentaris