S’anul·la de forma definitiva el Sopar de les Dones de Vilafranca

Imatge d’arxiu del Sopar de les Dones de Vilafranca
Avatar
19/05/2020 - 09:00h

El primer s’havia de celebrar el 13 de març, després es va reprogramar pel 29 de maig i, ara, s’ha decidit que és millor no fer-lo

La pandèmia de la Covid-19 estan causant la suspensió d’una allau d’actes socials, culturals i esportius. Aquest és el cas del Sopar de les Dones que inicialment s’havia d’haver celebrat el passat dia 13 de març -un dia abans del decret de l’estat d’alarma- i que va ser ajornat inicialment per al divendres 29 de maig.

Davant la impossibilitat de garantir el desenvolupament normal de l’acte i amb la voluntat de posar en valor el to festiu i de convivència que ha d’acompanyar un acte d’aquestes característiques, les responsables del servei municipal d’Igualtat han pres la decisió de suspendre definitivament el sopar de celebració del Dia internacional de les Dones i procedir a fer la devolució de l’import abonat en el moment de formalitzar la inscripció.

PUBLICITAT

Per poder garantir la seguretat de les dones i també de les professionals en el moment de la devolució, es prendran totes les mesures estipulades en el ‘Protocol d’actuació per a la prevenció i control de la infecció del Covid-19’ i s’establirà un sistema de devolució que implicarà el degoteig controlat de les persones que s’hagin de desplaçar fins el Servei d’Informació i Assessorament  a les Dones. Això serà possible gràcies a la cita prèvia que es concertarà mitjançant una trucada telefònica.

També et pot interessar

Comentaris