El Baix Penedès es nega a donar per perdut el turisme del proper estiu

Avatar
18/05/2020 - 20:00h

El CCBP està elaborant un espot de promoció turística en varis idiomes i una campanya promocional a través de les xarxes per arribar als diferents mercats

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP) està treballant a contrarellotge per enllestir el més aviat possible una campanya de promoció turística “de xoc” per posicionar la comarca penedesenca durant la propera campanya turística marcada per la incertesa provocada per la Covid-19 i el comportament dels turistes.

Jaume Casañas, conseller comarcal de Turisme, recalca la necessitat imperiosa de donar a conèixer els atractius turístics de la comarca posant en valor la no massificació turística del Baix Penedès, la bona comunicació, els pobles de l’interior de la comarca i els quilòmetres de platja.

“Ens espera una campanya turística molt incerta i hem de posar en valor tots els nostres actius”, ha manifestat Casañas, que també és regidor i tinent d’alcalde de Cunit, un dels tres municipis costaners i, per tant, turístics del Baix Penedès.

PUBLICITAT

Segons informa el Consell Comarcal del Baix Penedès, aquesta campanya de promoció turística de la comarca s’espera que estigui a punt a finals d’aquest mateix mes de maig, amb l’objectiu de donar el tret de sortida a la temporada d’estiu. Es preveu fer-ne promoció en diferents mercats turístics de proximitat.

També et pot interessar

Comentaris