Ferran López torna a l’Olímpic de l’Ateneu per dirigir el nou projecte esportiu del Noia Freixenet

18/05/2020 - 18:26h

El tècnic ja va dirigir durant 8 temporades als de Sant Sadurní, posteriorment va estar 5 anys a Igualada i la darrera temporada al Calafell

La notícia s’ha confirmat. Com va avançar el nostre setmanari el passat mes d’abril, el tècnic Ferran López torna al Noia Freixenet, després d’una etapa curta d’una temporada al Calafell.
A més, també es convertirà en el nou director esportiu amb la voluntat, així, de continuar apostant per l’ADN Noia que, en les darreres dècades, ha permès al conjunt negre-i-vermell situar-se a l’elit de l’hoquei. 

Pel que fa a l’equip tècnic, el club aposta per la línia continuista dels últims anys i per integrar l’estructura de l’hoquei formatiu. Com a entrenadors adjunts, López comptarà amb l’entrenador del Nacional Catalana, David Carrasco, i amb la incorporació de Carles Piernas. D’altra banda, Edgar Mata continuarà com a delegat de l’equip; Marc Pi, com a preparador físic; Carles Camps, com a fisioterapeuta; Guillem Codina, com mecànic; i Marc Vallverdú, com a auxiliar.

Aquesta serà la segona etapa de Ferran López com a entrenador del primer equip del Noia Freixenet, després que fa 5 anys tanqués una etapa brillant al club sadurninenc. Al llarg de vuit temporades, amb l’equip de Sant Sadurní va guanyar la Copa del Rei (2008), Copa de la CERS i la Copa Continental (2014).

Acabada la seva etapa al Noia Freixenet, López va entrenar durant 4 anys a l’Igualada i, aquesta última temporada al Calafell.

També et pot interessar

Comentaris