Primeres mesures per garantir la seguretat sanitària de la ciutadania a la via pública del Vendrell

La zona del carrer Quatre Fonts al nucli històric del Vendrell. (Fotografia: Ajuntament)
Avatar
18/05/2020 - 06:00h

Aquesta setmana es tallaran al trànsit algunes zones del carrer de les Quatre Fonts, excepcte per al veïnat de l’indret

En el context de la fase 1 del procés de desescalada del confinament per la Covid-19, l’Ajuntament del Vendrell començarà a activar aquesta setmana les primeres mesures per garantir el distanciament social a la via pública, ja que la seguretat sanitària de la ciutadania és una prioritat, segons s’apunta des del mateix consistori.

Les primeres mesures que s’activaran a partir d’aquesta setmana tindràn incidència al nucli històric del Vendrellón. Així, a la part est de la riera de la Bisbal, s’aplicarà una restricció del trànsit motoritzat (excepte els veïns) al carrer de les Quatre Fonts.

Més concretament, es tallarà el pas de vehicles des del Pont de França cap al Portal del Pardo. Només es permetrà el pas des del carrer Muralla en direcció carrer Om, i es restringirà l’accés al carrer Nou només per als veïns, els quals sí que tindran autoritzat el pas pel carrer Quatre Fonts per sortir en sentit cap a la Riera de la Bisbal o cap al carrer Om.

Aquesta actuació, que amplia els carrers de prioritat per a vianants del centre històric, està recollida al Pla de Mobilitat del Vendrell.

Igualment, a la reunió del Consell Territorial de Mobilitat del passat dia 6 de novembre es va informar de la sol·licitud per part de l’Ajuntament del Vendrell d’una subvenció del Pla Únic de Serveis i Obres de Catalunya (PUOSC) per a la reordenació i millora del carrer de les Quatre Fonts, així com del carrer de l’Om entre el carrer Quatre Fonts i el carrer Cometa, amb la renovació total dels paviments, dels serveis urbans, de la senyalització i del mobiliari urbà.

PUBLICITAT

D’altra banda, a la banda oest de la riera de la Bisbal es procedirà al tancament al trànsit d’uns trams de carrers entre els Jutjats i les instal·lacions del Complex Esportiu Club Tennis El Vendrell, amb l’objectiu d’oferir una àmplia zona d’esbarjo per a les famílies de la zona.

Finalment, a més, a les voreres en obres de la carretera del Doctor Robert s’incorporaran amb senyalització horitzontal sentits preferents de circulació per als vianants.

També et pot interessar

Comentaris