Els veïns de Vilafranca són els protagonistes del nou videoclip de Lucas Dalman

16/05/2020 - 22:00h

El cantautor penedesenc ha editat el vídeo de la seva última cançó gràcies a les gravacions dels vilafranquins

El cantant vilafranquí Lucas Dalman ha aprofitat el confinament per oferir concerts des del seu terrat. Barrejant temes propis amb cançons conegudes per tots, des de temes de Sau i Txarango a Imagine de John Lennon. Fins i tot s’ha atrevit amb clàssics de Dysney pels més petits com Bajo del Mar de La Sirenita o El Rey León.

Al llarg d’aquest confinament ha aprofitat per composar diverses cançons relacionades amb la situació que viu el país. ‘Des del Terrat o des del Balcó’, explica la història de dos enamorats que no es poden veure degut a la prohibició de sortir al carrer i mantenir la distància de seguretat. En el seu últim tema, Abril 2020, el cantant va fer una crida a que els veïns li enviessin els videos que havien enregistrat durant els seus concerts.

Cada dissabte els veïns del carrer de La Paloma, Sant Pere i Avinguda de Tarragonaha han tingut una cita especial en la que han pogut gaudir d’un concert d’entre mitja hora i quaranta minuts realitzats amb un petit equip de so. Tal ha estat la inactivitat durant aquests mesos a la vila que el concert s’escoltava des de la Parellada, Santa María, i el Poble Nou. Pau Senabre ha estat l’encarregat d’editar el vídeo.

“És una cançó que busca transmetre la realitat del moment viscut, deixar constància a través de la música del que sens dubte ha estat a nivell col·lectiu el moment més important que ens ha tocat viure. Aquest vídeo no hagués estat possible sense l’ajuda inconmensurable del Pau Senabre i dels veïns que al llarg de gairebé 60 dies m’han estat acompanyant cada cop que he fet un concert al terrat. Entre tots ens hem pogut evadir durant uns instants gràcies a la màgia de la música d’aquesta extranya realitat que recordarem i formarà part de nosaltres per sempre”, clou Dalman.

Lucas Dalman

També et pot interessar

Comentaris