Emilio Duró inaugurarà les Fires de Maig Virtuals de Vilafranca

Avatar
14/05/2020 - 19:04h

Duró oferirà una conferència a través de la plataforma Zoom, per inaugurar la mostra que comptarà amb un centenar d’expositors

a es van coneixent algunes de les novetats de les Fires de Maig de Vilafranca que se celebraran els propers dies 22, 23 i 24 de maig, que enguany tindran un format virtual arran de la pandèmia del coronavirus.

Així ja se sap que la conferència inaugural de les Fires de Maig Virtuals la farà Emilio Duró de l’empresa Iter Consultores, que parlarà al voltant de la motivació; de la importància d’adoptar una actitud mental positiva, l’optimisme en la vida, la necessitat d’adaptar-se al futur i als canvis i el control de la por com a factor determinant d’èxit.

PUBLICITAT

Aquesta conferència porta per títol “No s’hi val a rendir-se”, i es durà a terme el divendres 22 de maig, a les 9.15h, a l’espai Demo de la web firesdemaig.cat. La conferència es podrà veure a través de la plataforma Zoom i té un aforament màxim de 500 persones, que s’hauran de d’inscriure prèviament a través de la pàgina web de les Fires de Maig Virtuals. La inscripció s’iniciarà a partir de dilluns 18 de maig.

Emilio Duró és llicenciat en administració i direcció d’empreses i MBA per ESADE, així com llicenciat en econòmiques per la UAB; prestigiós consultor i conferenciant internacional; és professor associat en diferents universitats, col·labora en diferents programes televisius i basa el seu anàlisi en el desenvolupament emocional com a clau per a l’èxit professional.

Més d’un centenar d’expositors

Un cop tancades les inscripcions d’expositors, ja han confirmat la seva presència a les Fires de Maig Virtuals més d’un centenar, dels quals un 27% són de comerç i serveis, un 19% d’equipament de la llar, un 18% d’associacions i entitats, un 16% d’automoció, un 10% de maquinària agrícola i un 10% d’alimentació.

També et pot interessar

Comentaris