Dos vilafranquins creen una carta digital destinada a bars, restaurants o hotels

14/05/2020 - 11:00h

Aquesta plataforma permet als clients, a través d’un codi QR, poder veure la carta amb el seu dispositiu mòbil

Refoodlution SL és una start-up que acaba de treure al mercat una plataforma d’utilitat per a restaurants, bars o hotels i per a qualsevol establiment on hi hagi una manipulació d’aliments i la seva posterior venda.

Els vilafranquins Quim Sánchez i Fèlix Ribera i l’andorrana Ester Piqué formen aquesta empresa d’emprenedoria que ha creat aquesta plataforma, innovadora i de rabiosa actualitat, tot just ara, que ha esclatat una pandèmia generada per la Covid-19 i com a conseqüència de la qual estan prohibides les cartes físiques. I d’aquí a poc, quan Vilafranca i la comarca entrin en la fase 1 del desconfinament, seran molts els restaurants que optaran per aquesta solució. Refoodlution SL ofereix la seva tecnologia de manera gratuïta a tots els establiments durant el primer mes. “Volem ajudar el sector de la restauració perquè superi la crisi de la Covid-19 al més ràpid possible i per això fem aquesta acció de responsabilitat social corporativa”, explica Quim Sánchez.

La plataforma permet al restaurador generar fins a quatre cartes possibles (menú del dia, cap de setmana, suggeriments i carta de vins, per exemple) i automàticament, a través d’un codi QR identificatiu del local que es col·loca a les taules, els clients, amb el dispositiu mòbil, poden obrir la carta digital, que pot ser traduïda fins a 40 idiomes. A Vilafranca ja han iniciat aquest sistema el restaurant Cèntric de la Rambla, i ara es preveu estendre’l a més establiments. Això sí, a partir del segon mes la quota serà de 19 euros mensuals.

També et pot interessar

Comentaris