L’Alt Penedès continua de moment fora de la fase 1

13/05/2020 - 16:13h

Lleida, Girona i Catalunya Central faran un pas més i en les properes hores es decidirà si es fa un plantejament parcial per a l’àrea de Barcelona

El Govern català proposarà al Ministeri de Sanitat que les regions sanitàries de Lleida, Girona i Catalunya Central passin també a la fase 1 el proper dilluns i deixa de moment en l’aire el plantejament sobre la regió metropolitana de Barcelona, on s’inclou l’Alt Penedès.

En les properes hores s’estudiarà una proposta parcial per a l’àrea metropolitana, “que no serà completa de passar a la fase 1”, segons ha indicat després de la reunió del pla Procicat la consellera de Salut, Alba Vergés.

En preguntar-li si aquest plantejament estaria a temps d’aplicar-se ja dilluns, ha indicat que caldrà veure la data concreta, però ha afegit que no es vol anar “molt més enllà”. Les regions que es plantegen per passar ja a fase 1 estan risc baix o moderat.

Cada cop són més els sectors que demanen que des de Salut es faci un plantejament diferent per diferents territoris que formen part de la regió metropolitana de Barcelona però que no tenen la mateixa densitat de població, com ara l’Alt Penedès.

També et pot interessar

Comentaris