El Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca ajornen la programació de juny

13/05/2020 - 11:55h

Punt final als espectacles professionals de la temporada febrer-juny

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca han decidit ajornar la programació dels espectacles del mes de juny davant de la impossibilitat de seguir amb l’activitat de la programació a causa del la crisi provocada per la COVID19.

Amb els ajornaments, ja anunciats, dels espectacles dels mesos de març, abril i maig i finalment de juny, el Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca donen per tancada la temporada de teatre, música i dansa de febrer a juny de 2020.

Des de l’organització s’ha fet un esforç en la reprogramació a la tardor dels espectacles cancel·lats. Finalment, ha estat possible trobar noves dates de tota la programació ajornada per tal que es pugui gaudir de totes les propostes anunciades.


Espectacles afectats:

MES DE JUNY

Rodrigo Cuevas amb l’espectacle Trópico de Covadonga

Peix de la companyia Hotel Iocandi

Liceu a la Fresca

Les entrades adquirides seran igualment vàlides. En el cas que algun espectacle no es pugui reprogramar o que no sigui possible assistir-hi, properament s’informarà del procediment de retorn de les entrades.

Les noves dates dels espectacles es poden trobar a: https://espectacles.vilafranca.cat/

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca convida a descobrir les diverses propostes i iniciatives dels equipaments culturals del nostre país i d’arreu del món per aquests dies de confinament que es van compartint mitjançant les xarxes socials d’Espectacles Vilafranca i a l’apartat de notícies de la web.

També et pot interessar

Comentaris