Un cant a la superació i la solidaritat

11/05/2020 - 19:00h

Pemi Rovirosa interpreta un poema que ha musicat Javier Gil titulat “Invictes / invictos”

Projectar en l’horitzó futur un bri d’esperança i una cara més amable, no és fàcil, però el cantant vendrellenc Pemi Rovirosa i Javier Gil ho han aconseguit amb INVICTES & INVICTOS (RGB Suports 2020).
El poema musicat per Pemi Rovirosa (Lax’n’Busto) i escrit per Javier Gil, escriptor i amic amb qui ha treballat nombroses vegades en recitals on música i poesia es barregen, és un cant a la superació i a la solidaritat davant els problemes que cada dia afrontem.

La música, l’escriptura, la pintura, l’art, en extracte, són camins per canalitzar emocions i plasmar els sentiments, i així mateix va sorgir el projecte: amb un dibuix de la Clàudia, la filla de Rovirosa. Tant és així, que aquest dibuix va fer brollar i arrelar el concepte ‘si tu et cuides, m’estàs estimant a mi’.

El leitmotiv de ‘INVICTES & INVICTOS’ és el de deixar de pensar individualment i pensar en col·lectiu, perquè ara més que mai, ha quedat palès que les coses que un fa, afecten els altres.

Amb una idea clara al cap, i comptant amb la col·laboració de Javier Gil per escriure la lletra, Pemi Rovirosa ha reunit altres artistes com Arturo Torres (muntatge audiovisual), Nerea Bassart (veus), Adrià Farré (teclats), Kike Ordax (saxo) i Joaquín Garcia (percussions) per posar la banda sonora al fil conductor del videoclip, les il·lustracions de Clàudia Tomàs. La cançó, en dues llengües, és un clar reflex del bilingüisme que Pemi Rovirosa i Javier Gil practiquen en els seus recitals, on música i poesia barregen el català i el castellà amb la mateixa naturalitat amb la qual hi conviuen.

També et pot interessar

Comentaris