L’Associació de Veïns de Sant Julià també ajorna la festa del barri

Imatge d’arxiu de la festa del barri de Sant Julià
11/05/2020 - 10:50h

L’entitat també s’ha vist obligada a aturar totes les activitats i ha decidit no celebrar la festa, que havia de fer-se a principi de juliol

L’Associació de Veïns de Sant Julià de Vilafranca ha decidit ajornar la festa del barri, que s’havia de celebrar del 8 al 12 de juliol.

L’entitat vilafranquina, com la resta, ha hagut d’aturar les activitats, no ha celebrat les activitats de Sant Jordi i ha hagut d’ajornar la 4a Jornada veïnal i social, la revetlla de Sant Joan i la festa del barri. Tampoc ha pogut fer l’assemblea ordinària.

En una carta, la junta es compromet a a intentar “tornar a una normalitat tan aviat com sigui possible i seguint les directrius marcades per les autoritats pertinents” i a “trobar una fórmula que garanteixi la continuïtat de l’associació”.

De moment, la junta de l’Associació de Veïns de Sant Julià ha decidit no cobrar les quotes socials fins al mes de setembre. També fixarà una data per fer l’assemblea ordinària pendent i es compromet a preparar una Festa–Jornada veïnal “tan aviat com sigui possible”.

D’altra banda, la junta anima a fer suggeriments al correu de l’associació barristjulia@gmail.com.

També et pot interessar

Comentaris