L’Ajuntament de Calafell denunciarà l’exregidor de Cs Javier Álvarez

Javier Álvarez, a la dreta, amb el fins fa uns dies company polític al grup municipal de Cs a Calafell, José Manuel Tejedor.
07/05/2020 - 19:40h

Considera que les paraules que va publicar contra la comunicat musulmana poden ser un delicte d’odi i d’ofensa als sentiments religiosos

L’Ajuntament de Calafell ha anunciat que presentarà una denúncia als tribunals contra el regidor Javier Álvarez Laperal, per les manifestacions xenòfobes que dies enrera va fer a les xarxes socials.

Tots els grups municipals subscriuen per unanimitat aquesta decisió, acordada en una sessió telemàtica de la junta de portaveus.

L’informe que es va encarregar als serveis jurídics municipals diu que les paraules del regidor que va formar part de Ciutadans (Cs) al consistori calafellenc poden ser constitutives d’un presumpte delicte d’odi i d’un d’ofensa als sententiments religiosos.

En un post al seu Facebook, el regidor engegava “a la merda” a tots aquells “que resen a Al·là”.

Posteriorment, Álvarez va esborrar l’entrada que contenia aquestes manifestacions i va emetre un comunicat demanant disculpes. En la nota, el regidor anunciava, a més, que abandonava el seu partit, Ciutadans, sense precisar si deixaria també l’escó.

Ciutadans li ha obert un expedient disciplinari i li reclama l’acta. El partit taronja també ha demanat disculpes a la comunitat musulmana.

També et pot interessar

Comentaris