Pinnae allarga fins el 8 de maig el termini per presentar els microrelats de Sant Jordi

Avatar
05/05/2020 - 19:59h

La fundació ha presentat enguany la primera edició d’aquest certamen que vol fomentar la lectura i l’escriptura entre els infants

La Fundació Pinnae ha decidit allargar el termini de lliurament de microrelats del I Concurs de Sant Jordi fins el divendres 8 de maig. L’entitat ha pres la decisió per donar resposta a les diferents peticions que li han fet arribar, ja que la convocatòria coincidia amb altres treballs i concursos escolars que se celebren en aquestes dates.

PUBLICITAT

El certamen que ha convocat per primera vegada la Fundació Pinnae va dirigit als alumnes de primària de les escoles de l’Alt Penedès i inclou dues dues categories. Dracs, que va dirigida a l’alumnat d’entre 7 a 9 anys i Cavallers/Donzelles pels alumnes de 10 a 12 anys.

Les bases del concurs estableixen que la temàtica és lliure, i els treballs s’han de presentar en llengua catalana i amb un màxim de 120 paraules per microrelat.

PUBLICITAT

Tal com han explicat des de Pinnae, en temps de confinament “el concurs pretén distreure en aquestes llargues hores viscudes a casa”. La Fundació defensa la idea com una proposta que convida als infants de la comarca a “ocupar part del temps lliure i a desenvolupar la seva creativitat, que a banda d’imaginar i pensar, també promou l’hàbit d’escriptura i lectura”.

També et pot interessar

Comentaris