L’Esbart Rocasagna engega un Verkami per al seu nou espectacle

05/05/2020 - 15:00h

L’entitat gelidenca treballa per poder estrenar l’espectacle titulat “A la panxa del bou”

L’Esbart Rocasagna de Gelida fa més d’un any que està treballant el seu nou projecte escènic titulat “A la panxa del bou”. Ara, però, el confinament i la pandèmia han trencat totes les previsions de l’esbart: assajos, planificació, producció i finançament.

És per aquest motiu que aquests dies han engegat un projecte de micromecenatge a través de la plataforma Verkami per tal d’aconseguir els fons necessaris per tirar endavant aquest projecte. Els queden menys de 30 dies per aconseguir 3.000 euros i de moment 46 mecenes han aportat 1.275 euros.

L’espectacle està previst que tingui una durada de 55 minuts estructurats en 10 escenes que aniran recorrent un dels contes més populars i coneguts de la nostra terra: El Patufet. Aquestes escenes estan pensades per ser un mirall de totes les emocions i sensacions que en Patufet i tots els personatges que l’acompanyen experimenten al llarg de la història, de començament a fi. El nou espectacle serà d’escenografia senzilla però carregada de sentit, fluït i executat amb la força narrativa que requereix buscant l’equilibri a l’escenari entre la dansa, la música i els recursos escènics.

Des de l’Esbart es mostren molt il·lusionats amb el nou espectacle que porten preparant i saben que la situació actual no és la millor per a ningú però, malgrat això, esperen poder fer realitat el projecte. L’Esbart Rocasagna de Gelida és una entitat sense ànim de lucre format l’any 1967 per una colla de gelidencs entusiastes de la cultura i la dansa popular del nostre país. Actualment el formen més de 120 dansaires, entre l’Escola de dansa i el Cos de dansa. L’Esbart ha participat també en nombrosos festivals i intercanvis dins i fora de l’Estat Espanyol. L’enllaç per fer les aportacions és www.vkm.is/alapanxadelbou.

També et pot interessar

Comentaris