L’Ajuntament de l’Arboç destinarà 250.000€ a famílies i empreses afectades per la crisi

Els regidors arbocencs van celebrar el primer ple telemàtic de la història. (Foto: Ajuntament de l’Arboç)
04/05/2020 - 20:00h

L’import sortirà de diverses partides del pressupost municipal d’aquest any 2020

L’Ajuntament de l’Arboç mobilitzarà 250.000 euros del pressupost municipal 2020 per ajudar a famílies i empreses del municipi que ho necessitin per lluitar contra la crisi provocada pel Covid-19.

Així ho van aprovar per unanimitat tots els grups municipals al primer ple telemàtic de la història al consistori arbocenc, dijous passat, i que ha anunciat l’alcalde, Joan Sans.

Des de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la unitat de tots els grups municipals del consistori i davant de la crisi existent pel coronavirus, causant de molts expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTOs), tancaments obligats i pèrdues de treball per part de moltes empreses, comerços i persones, “s’ha constatat que cal posar el màxim de recursos per tal d’ajudar a famílies i empreses a superar aquest cop”.

Per això, es va aprovar l’esmentada mobilització de 250.000 euros disponibles a través de crèdits d’altres aplicacions de despeses del Pressupost vigent no compromeses.

Aquesta partida es destinarà a ajudar empreses, comerços i famílies del municipi que s’hagin vist afectades per la crisi, al reforç dels Serveis Socials i a la compra de material sanitari.

L’objectiu del consistori arbocenc és complementar les ajudes d’altres administracions. En els propers dies l’Ajuntament de l’Arboç donarà més detalls sobre el procediment per optar-hi, dates de presentació de les sol·licituds i sobre la documentació necessària per rebre ajuts.

També et pot interessar

Comentaris