Dolors Rovira publica un recull de contes inspirats en l’obra de Pau Boada

Avatar
04/05/2020 - 22:00h

El llibre, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, ja és a les llibreries

Coincidint amb els 110 anys del naixement i els 45 de la mort de l’artista vilafranquí Pau Boada (1010-1975), Dolors Rovira presenta un recull de 10 contes escrits i il·lustrats per ella mateixa que s’inspiren en l’obra del conegut pintor.

El recull, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i que ha estat editat per Edicions i Propostes Culturals Andana, es troba ja a la venda a les llibreries de Vilafranca.

PUBLICITAT

La seva presentació al públic, que ha hagut de ser posposada a causa del confinament, serà reprogramada en el moment que les condicions ho permetin. En paraules de l’autora “aquest llibre és fruit d’un desig que ve de lluny: donar a conèixer el pintor vilafranquí Pau Boada i Mercader. L’he escrit i il·lustrat amb la finalitat de fer difusió de la seva vida i de la seva obra, especialment entre els nens i les nenes […] Sempre he trobat que les obres d’aquest autor tenen un magnetisme i una singularitat irrepetibles. Em criden l’atenció, sobretot pel color i per l’expressió que traspuen les seves figures, especialment aquelles que apareixen en alguns dels murals que encara es conserven en diverses parets de la nostra vila”.

PUBLICITAT

Mestra de professió

Dolors Rovira (Vilafranca del Penedès 1947), mestra de professió, especialitzada en Educació Infantil, Primària i Educació Especial ha treballat durant 42 anys a escoles de Vilafranca i comarca, desenvolupant diferents metodologies que han ajudat l’alumne a participar en el procés del seu propi aprenentatge. Durant quatre anys va treballar també al Centre de Recursos Pedagògics de Vilafranca. L’any 2012 va escriure i publicar, junt amb Anna Mongay que en va fer la il·lustració, el conte El viatge de la Shalaka editat també per l’Editorial Andana.

També et pot interessar

Comentaris