El Vendrell puja a l’OK lliga i el Digittècnic Vilafranca es queda a les portes

02/05/2020 - 18:09h

Després de la decisió de la FEP de donar per acabades les competicions les reaccions no s’han fet esperar

Després de l’anunci que ha fet aquest dissabte la Federació Espanyola de Patinatge (FEP) de donar per acabades les lligues d’hoquei patins estatals s’ha confirmat l’ascens del Vendrell, un any després de baixar, a l’OK Lliga. Els homes de Josep Lluís Delriu eren els líders destacats en el moment de l’ajornament de les lligues arran de la pandèmia del coronavirus.

Els vendrellencs, després de 16 jornades disputades, tenien tres punts de marge per sobre del segon classificat, l’Alcoi. Només havien perdut un partit en tota la lliga, 6-4 a Sant Cugat en la segona jornada, i a partir de la sisena jornada els homes de Delriu no havien deixat el liderat mantenint una regularitat espectacular a banda de proclamar-se campions de la Copa de la Princesa.

Precisament, el vilafranquí Josep Lluís Delriu, a manca de tancar alguns petits detalls, ja es pot confirmar que continuarà a la banqueta del Vendrell una temporada més. Delriu ha ressaltat que “als que ens agrada la competició volíem acabar però com que malauradament no s’ha pogut jo era del parer que no es podia donar tot per anul·lat com si no hagués passat res”. L’entrenador vendrellenc ha defensat que “s’havia de donar valor i aquesta decisió és justa”. I ha puntualitzat que el que no li semblava gens bé era una proposta semblant a la que es vol fer a Portugal que vindria a ser una mena de play off a l’inici de la temporada següent. “No tenia cap sentit perquè els equips podien haver canviat molt les seves plantilles i hauria desvirtuat molt la temporada”. Delriu s’ha mostrat molt content per l’ascens i, sense especificar noms, ha assegurat que l’equip tindrà algun retoc per tal de millorar-lo per la temporada que ve que l’equip competirà a l’OK lliga.

El Digittècnic Vilafranca d’aquesta temporada 2019/2020

I l’altra cara de la moneda és l’altra equip penedesenc de l’Ok Lliga Plata, en aquest cas al grup Nord com és el Digittècnic Vilafranca amb la decisió de la federació de donar per suspesa la competició i per tant acabada, el seu míster Toni Porta, que va agafar l’equip a la setena jornada s’ha mostrat dolgut per la decisió i amb alguns dubtes. “Entenc que era una decisió complicada perquè qualsevol decisió que prenguessin seria injusta”, explica. Porta és del parer que s’hauria d’haver deixat la competició deserta sense ascensos ni descensos. Precisament el Vilafranca quan es va ajornar la competició passava pel moment més dolç i estava a només un punt dels dos primers, Mataró i Manlleu a manca de sis jornades en un grup amb una igualtat màxima i amb sis equips separats només de quatre punts i on a més, el Mataró pujarà gràcies a l’haver fet quatre gols més en competició que el Manlleu. “Quedava molta lliga per decidir”. Porta no entén com a la comissió delegada per decidir com acabava tot només hi havia cinc clubs dels 24 que formen l’OK Lliga Plata. Toni Porta continuarà la temporada que ve com a míster del Vilafranca i malgrat que la plantilla pugui tenir algun petit retoc el bloc serà el mateix. Porta ha acabat dient que la temporada que ve “ens ho volem guanyar a la pista”·

També et pot interessar

Comentaris