“La millor partida”

Avatar
02/05/2020 - 11:00h

De Gael Vallès Corpas, 4t de primària de l’Escola Sant Julià de l’Arboç

El 3 de vuit publica diàriament un dels treballs guanyadors de la convocatòria del XIV Premi Sambori que organitza anualment Òmnium Alt Penedès oberta als centres educatius de la vegueria del Penedès. A l’edició d’enguany es van rebre un total de 170 treballs de 33 centres de l’Alt i Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia. Un any més, des d’Òmnium s’ha fet extensiu l’agraïment a tots els infants, joves, mestres i famílies que han participat en la implicació d’aquest premi tan especial. Els dibuixos que acompanyen cadascuna de les històries han estat realitzats per Eduard Barrobés.

“Hola, soc un nen de 10 anys, el meu cosí en te 12 i aquesta es la nostra historia: Un dia jugant a la Play 4 vam aparèixer al joc que estàvem jugant que es diu Plantes vs Zombis.

Mare meva! Com podia ser que estiguéssim dintre? Com sortiríem? El meu cosí i jo ens vam mirar i vam començar a jugar, de sobte ens vam a donar compte que el meu cosí era una planta i jo un zombi, com ho faríem? No volíem fer-nos mal.

Aquest joc tracte de que les plantes no s’han de deixar atrapar pels zombis, si no moren. Les plantes per que no les atrapin disparen unes boles per la boca i algunes tenen el poder de menjar-se als zombis, quin horror!
Ostres! Jo no volia menjar-me al meu cosí. La partida va començar i el meu cosí i jo no sabíem què fer. Ell, cada vegada que s’apropava a mi, intentava posar-se cada vegada més enrere i jo intentava no disparar-li, però no funcionava. Els zombis s’estaven enfadant i jo no sabia com ajudar-lo. Vaig veure el comandament de la Play al meu costat i vaig prémer el botó de pausa perquè se’m va ocórrer una idea, l’única sortida que veia per no fer-nos mal.

PUBLICITAT

Els vaig proposar que tots ens féssim amics i ens va sortir bé. Ho vam passar molt bé rient i jugant a futbol amb les boles que llançaven les plantes i quan més bé ho estàvem passant vaig despertar del meu somni, quina pena!

L’endemà, quan vaig veure al meu cosí, li vaig explicar el que havia somiat i ell, amb cada de sorpresa, em va dir que ell havia somiat el mateix. No ens ho podíem creure! Seria veritat o un somni? Què en penseu? Poden dues persones somiar el mateix?

També et pot interessar

Comentaris