Crida a tots els artistes del territori perquè mostrin els seus treballs

Avatar
30/04/2020 - 21:00h

La Regidoria de Culturde l’Ajuntament de Vilafranca demana fotografies de les obres recents per fer-ne difusió

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca fa una crida a tots els artistes del territori que en aquests moments no han aturat el seu treball creatiu. Conscients que l’art és, ha estat i seguirà sent una eina del pensament creatiu que ens acosta a la nostra manera de ser més reflexiva i espiritual, necessiten saber com els artistes reflecteixen, amb el seu llenguatge i la seva sensibilitat, aquest període que vivim com a comunitat. Probablement, en aquesta situació tan excepcional i atípica que estem experimentant, la percepció del món que habitem també es modifiqui i la visió dels artistes és també una visió ampliada del món, i pot succeir que aquest moment crític pugui esdevenir una oportunitat, una ocasió de pensar nous llenguatges, noves tècniques o d’aprofundir en l’estil propi de cadascú.

L’art dona respostes, consola, acompanya… per això la intenció és que els artistes tinguin cura de la població. Així, la Regidoria de Cultura demana que els artistes enviïn alguna fotografia de l’obra que estiguin creant en aquests moments. Amb el seu consentiment es difondrà a través de les xarxes socials a l’espera de poder reobrir al més aviat possible les sales d’exposició municipals i programar de nou tot allò que encara queda per veure i sentir. L’art ara ens pot ajudar a sortir de casa sense sortir de casa, entenent-lo com un camí de resistència i llibertat.

PUBLICITAT

Es demana una imatge de l’obra, el títol (si en té), la tècnica i les dades de l’artista (nom i cognom, així com si té algun enllaç virtual on poder conèixer i reconèixer encara més la seva obra). La imatge i les dades s’han d’enviar a cultura@vilafranca.cat o a través de WhatsApp al número 650 24 94 40. Des del Servei de Cultura es penjarà la fotografia amb el text a l’Instagram de les Arts Visuals, @artsvisualsvila i al web www.cultura.vilafranca.cat. El propòsit d’aquesta invitació és poder fer difusió de la creació artística de l’entorn amb el desig de poder veure ben aviat, en directe, les obres que es vagin rebent.

També et pot interessar

Comentaris