Detenen un home per trencar el confinament a Calafell

FOTO: Mossos d’Esquadra
30/04/2020 - 18:43h

El 21 de març ja havia estat denunciat en cinc ocasions per incomplir el confinament obligatori per l’estat d’alarma sense causa justificada

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres a Salou i Calafell dos homes de 25 i 28 anys, veïns d’aquests mateixos municipis, per haver trencat el confinament.

La detenció de Calafell va ser a les 18h, on els mossos feien una patrulla de control del confinament. Els agents van observar un grup de joves asseguts en un banc de la rambla Mossèn Jaume Tobella, i un d’ells va intentar fugir en veure la policia.

El jove es va amagar en un edifici amb diversos pisos ocupats. Abans que entrés a cap habitatge, els mossos van aturar-lo i el jove es va mostrar violent. Finalment, la policia el va detenir i va comprovar que des del 21 de març ja havia estat denunciat en cinc ocasions per incomplir el confinament obligatori sense causa justificada.

Està previst que els dos detinguts passin en les properes hores a disposició dels jutjats d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris