La Coral del CEP de Vilafranca manté viu el cant, malgrat el confinament

28/04/2020 - 15:00h

Ja han passat més de 6 setmanes des que van poder celebrar el seu darrer assaig setmanal

Com la majoria de corals d’arreu del país, la coral del Centre Excursionista del Penedès, sota la direcció d’Imma Vinyes, ha hagut de suspendre la seva activitat i ja han passat més de 6 setmanes des que van poder celebrar el seu darrer assaig setmanal.

Però el confinament no ha aconseguit fer-los callar i, amb la finalitat de mantenir el caliu i el contacte entre els seus membres, la coral s’ha adherit a la iniciativa d’altres entitats musicals pioneres en projectes virtuals, projectes on els cantaires canten o toquen instruments cadascú des de casa seva. Després de rebre unes clares instruccions tothom es va posar a treballar per donar el millor de sí mateix. Els nervis, la vergonya i una certa timidesa van fer acte de presència però, malgrat tot, cada cantaire va aconseguir gravar el seu propi vídeo interpretant la cançó proposada per la directora.

Després de reunir tot el material i de deixar-lo en mans d’un bon tècnic, la coral vilafranquina ha aconseguit fer córrer per la xarxa aquest vídeo fruit del treball individual però, tanmateix, un treball del tot col·lectiu. Al darrera del resultat final hi ha moltes emocions i moltes ganes que arribi el moment del retrobament. Us deixem el vídeo.

També et pot interessar

Comentaris