S’amplia fins al 30 de maig el termini per liquidar alguns impostos

27/04/2020 - 18:14h

S’ha dictat un decret d’ampliació per a pagaments tributaris que s’havien de liquidar fins al 30 d’abril i també el 20 de maig

L’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, a qui l’Ajuntament de Vilafranca té delegat el cobrament de taxes i impostos, ha dictat un decret d’ampliació per a pagaments tributaris que s’havien de liquidar fins al 30 d’abril i el 20 de maig.

Així, les liquidacions tributàries, els deutes en període executiu ajornaments i fraccionaments que es trobaven en període de cobrament el 18 de març o més tard, es poden pagar fins al 30 de maig.  Així mateix, els terminis per a recórrer o reclamar es comencen a comptar des del 30 de maig (en ser dissabte, i l’1 de juny festiu, es comencen a computar des del dimarts 2 de juny).

Aquesta nova ampliació afecta, en el cas de Vilafranca, l’impost de vehicles per a aquelles persones que havien comprat un vehicle usat l’any passat, i tributaven per primera vegada aquest any. En el seu moment, ja s’havia ampliat el termini fins al 30 d’abril, i ara s’amplia fins al 30 de maig. Aquest termini coincidirà pràcticament amb el termini per a la resta de vehicles, que s’havia ampliat fins al 2 de juny.

També et pot interessar

Comentaris