La Bisbal amplia el seu fons de llibres de la biblioteca

27/04/2020 - 18:30h

Aquest mes ha adquirit llibres per un valor de 5.000 euros en suport al sector editorial i llibreter

La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès farà efectives diverses compres de llibres, per un valor de 5.000€, durant el mes d’abril. D’aquesta manera vol ajudar el sector editorial i llibreter en uns moments de gran dificultat, tenint en compte que els establiments han hagut de tancar les seves portes de forma temporal i que, enguany, passarem la Diada de Sant Jordi confinats. 

Els 5.000€ que s’invertiran des de la Regidoria de Cultura corresponen als 4.000€ de la subvenció per espècie de tot el 2020 per a l’adquisició de novetats editorials i a 1.000€ provinents de subvencions i partides municipals que es destinaran a la compra en llibreries de proximitat.

La compra se centrarà en l’adquisició de novetats dels gèneres de novel·la, llibres infantils, llibres juvenils i llibres de coneixements i també servirà per ampliar el fons de ciències pures i crear un petit fons de llengua estrangera. Tots els llibres adquirits s’aniran incorporant de forma progressiva i restaran a disposició dels usuaris per tal que es puguin endur les obres, en préstec, quan es pugui tornar a obrir la Biblioteca.

Crida a la ciutadania

Des de la Biblioteca pública s’ha proposat als veïns que, fins al 30 d’abril, suggereixin -a través de les xarxes socials*- aquells títols que voldrien trobar a la Biblioteca. Totes les propostes seran recollides i escoltades i, en la mesura del possible, es procurarà que siguin incloses en els processos de selecció de noves adquisicions que ja ha iniciat el personal tècnic de la Biblioteca.

També et pot interessar

Comentaris