S’allarga el termini per presentar propostes al concurs de Foto-Relats “En[Relats] a casa”

25/04/2020 - 18:00h

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amplia el termini fins al 10 de maig

El 1r Concurs de Foto-Relats “En[Relats] a casa” que organitzenla regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, amb la col·laboració de la Biblioteca Torras i Bages allarga el termini per presentar les obres. El concurs, que premiarà els millors relats que es presentin per correu electrònic, estarà obert fins a les 23.59h de diumenge 10 de maig. L’objectiu és promoure la cultura entre la ciutadania a través de les xarxes socials en aquets moments de confinament i tenint en compte la proximitat de la Diada de Sant Jordi, que enguany serà molt diferent a causa de la pandèmia global pel COVID-19.

El concurs s’està difonent per les xarxes socials de l’Ajuntament de Vilafranca, de la regidoria de Cultura i de la Biblioteca Torras i Bages, per la qual cosa les persones que hi participin hauran de ser seguidores d’aquestes xarxes. S’han establert dues categories: Sènior (a partir de 18 anys) i Júnior (de 14 a 17 anys).

Els textos hauran de tenir una llargada màxima de 2.200 caràcters i poden anar acompanyats d’una imatge. La imatge ha de tenir relació amb el text i ser part del microrelat. Els “foto-relats” enviats podran ser penjats als perfils d’Instagram de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i/o de la Biblioteca Torras i Bages.

Per participar al concurs caldrà enviar els relats al correu electrònic cultura@vilafranca.org, com a màxim a les 23.59h del dia 10 de maig i s’hauran d’enviar amb un pseudònim i l’edat de la persona participant, mai amb el nom real.

Pel que fa al contingut dels relats, àudios i de les imatges, han de ser creacions originals dels participants i, per tant, els relats i les imatges no poden ser una còpia parcial o total d’altres; per a la captació, la reproducció i la publicació de la imatge de les persones que apareguin a les fotografies els participants han d’obtenir-ne les autoritzacions corresponents i seran els únics responsables de fer-ho; l’ús de qualsevol dada personal de tercers (nom, cognoms, etc.) requereix tenir el consentiment de l’afectat; i la participació en qualsevol categoria estarà subjecta a no interferir o vulnerar les restriccions establertes el Covid-19. Per la qual cosa, no s’acceptarà cap participació que faci ús d’aquest tema sense respecte.

El jurat estarà format per Àngel Hom, cap del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Daniel García, director de la Biblioteca Torras i Bages, Sílvia Amigó, tècnica del Servei de Cultura,  Anna Ruiz, professora de literatura, i David Monteagudo, escriptor.

Per cada categoria (Sènior i Júnior) s’han establert dos premis: un 1r premi per un valor de 250 euros i un 2n premi de 150 euros, que es podran bescanviar per llibres a les llibreries locals. Les bases del concurs es podran consultar a cultura.vilafranca.cat.

L’organització del premi s’encarregarà de publicar a les xarxes el veredicte del jurat i també els foto-relats.

També et pot interessar

Comentaris