Centre Vila reparteix viseres protectores als comerços de primera necessitat

Avatar
24/04/2020 - 17:26h

L’associació de comerciants ha tancat un acord amb la FAB Vilafranca formada per uns 50 makers que ja han fet centenars de viseres

L’associació de comerciants i professionals Centre Vila ha repartit avui una cinquantena de viseres protectores als comerços associats que estan de cara al públic perquè serveixen productes de primera necessitat. La iniciativa ha estat possible després que l’associació ha arribat a un acord amb la FAB Vilafranca, en coordinació amb la Policia Local de la ciutat.

La FAB Vilafranca està formada per una cinquantena de makers de Vilafranca i la comarca que, al llarg de les últimes setmanes, han fabricat centenars de viseres protectores per a centres hospitalaris i administracions públiques de la comarca.

Centre Vila ha demanat la fabricació de les viseres protectores per introduir elements que donin garanties i seguretat tant als treballadors de les botigues obertes mentre es mantingui l’emergència sanitària com als clients que hi van.

La dinamitzadora de Centre Vila, Yolanda Lezcano, que ha repartit les viseres, assegura que els comerciants estan molt agraïts de disposar d’elements de protecció per treballar amb més seguretat en el context actual.

També et pot interessar

Comentaris