Recomanacions literàries pensant en la futura diada de Sant Jordi

24/04/2020 - 11:00h

Penedesencs de diversos àmbits socials recomanen un títol literari per una diada que s’ha traslladat al 23 de juliol

El 3d8 us ofereix la quarta entrega de les recomanacions literàries per un sant Jordi que s’ha traspassat al proper 23 de juliol arran de la crisi de la pandèmia del coronavirus. A la proposta d’aquest setmanari hi participen, actors o actrius, músics i compositors, cantants, empresaris, castellers, periodistes, historiadors, fotògrafs, esportistes, polítics, etc… que individualment fan una recomanació literària per Sant Jordi.

Títols que per aquestes persones han estat escollits per alguna raó i que proposen als lectors del 3d8. Llibres que han recuperat de les estanteries, que els recorden bons moments o simplement perquè és el seu preferit.

Cada dia us oferim quatre recomanacions de quatre persones diferents en una sèrie que s’allargarà fins a dotze dies amb la participació de 48 persones, 24 homes i 24 dones.

D’altra banda, cal recordar que la campanya que fa unes setmanes que es va engegar des de la plataforma llibreriesobertes.cat continua activa i ja porten venuts gairebé 19.000 llibres. En total són 434 llibreries de tot Catalunya en un catàleg amb 7.235 llibres per escollir. Entre les llibreries hi ha la Cultural, l’Odissea, Imprès Ràpid-Cuscó i l’Abacus de Vilafranca, la Mitjans del Vendrell i la llibreria Esther de Segur de Calafell.

Una campanya amb l’objectiu de salvar un sector que amb la pandèmia del coronavirus en sortirà molt perjudicat.

També et pot interessar

Comentaris