Suspesa fins a finals d’agost la temporada de concerts d’orgue al Vendrell

Avatar
23/04/2020 - 21:30h

L’Associació d’Amics de l’Orgue anuncia també l’anul·lació del III Concurs Internacional de composició Benvingut Socias

L’Associació d’Amics de l’Orgue del Vendrell ha hagut de suspendre els concerts que tenia programats per aquesta temporada que coincidia amb la celebració dels 10 anys de la restauració de l’orgue barroc. Propostes diferents però de molt nivell que de moment han estat ajornades fins a finals d’agost.

A través d’un comunicat també han fet saber que arran de la pandèmia del coronavirus també anul·len el III Concurs Internacional de composició Benvingut Socias per a orgue i violoncel. “La tramesa de les obres i el desenvolupament del concurs no garanteixen la salut i el benestar de tothom, per això la junta dels amics de l’orgue ha cregut convenient  anul·lar-lo fins a l’any vinent, que de ben segur recuperarem la normalitat”.

PUBLICITAT

Però també han comunicat que, de comú acord amb l’Ajuntament del Vendrell i la seva Televisió, els propers dies es retransmetran alguns concerts i conferències de fa uns anys.

El concert inicial serà aquest divendres, 24 d’abril i els propers es faran cada 15 dies, a les 20.30 h del vespre, per la Televisió del Vendrell, i per la web de la mateixa.

PUBLICITAT

El calendari dels 4 primers concerts serà:

–          24 d’abril, concert del vendrellenc Adrià Grandia a la viola de roda, amb David Puertas al flabiol i Josep Mateu a l’orgue, un concert que es va realitzar el mes de juny de 2014.

–         8 de maig, conferència a càrrec de Jordi Domènech titulada “Castratti i contratenors” realitzada el mes de novembre de 2012.

–          22 de maig, concert de Montserrat Torrent, altrament dita “La dama de l’orgue” que es va realitzar el maig de 2013.

–          5 de juny, conferència de Josep Maria Escribano titulada “Le Sacre i Chanel 5. Una estrena amb escàndol inclòs”, realitzada el novembre de 2014.

També et pot interessar

Comentaris