Recomanacions literàries per un Sant Jordi confinat

23/04/2020 - 11:15h

Penedesencs de diversos àmbits socials recomanen un títol literari per una diada atípica

El 3d8 us ofereix la tercera entrega de les recomanacions literàries per aquest sant Jordi a través de persones de diferents àmbits socials. A la proposta d’aquest setmanari hi participaran, actors o actrius, músics i compositors, cantants, empresaris, castellers, periodistes, historiadors, fotògrafs, esportistes, polítics, etc… que individualment faran una recomanació literària per aquest Sant Jordi confinat.

Títols que per aquestes persones han estat escollits per alguna raó i que proposen als lectors del 3d8. Llibres que han recuperat de les estanteries, que els recorden bons moments o simplement perquè és el seu preferit.

Cada dia us oferim quatre recomanacions de quatre persones diferents en una sèrie que s’allargarà fins a dotze dies amb la participació de 48 persones, 24 homes i 24 dones.

D’altra banda, cal recordar que la campanya que fa unes setmanes que es va engegar des de la plataforma llibreriesobertes.cat continua activa i ja porten venuts gairebé 19.000 llibres. En total són 434 llibreries de tot Catalunya en un catàleg amb 7.235 llibres per escollir. Entre les llibreries hi ha la Cultural, l’Odissea, Imprès Ràpid-Cuscó i l’Abacus de Vilafranca, la Mitjans del Vendrell i la llibreria Esther de Segur de Calafell.

Una campanya amb l’objectiu de salvar un sector que amb la pandèmia del coronavirus en sortirà molt perjudicat.

També et pot interessar

Comentaris