Trobada virtual amb el dramaturg Jordi Casanovas

21/04/2020 - 12:00h

El Club de Lectura de la biblioteca Torras i Bages podran intercanviar opinions arran de l’obra “Sopar amb batalla”

Aquest dimecres, 22 d’abril, a les 16 h, es farà una trobada virtual amb el dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas i les persones participants a l’activitat de “Llegir el teatre” per parlar del text teatral “Sopar amb batalla”.

La sessió, moderada per Valeri Laguna, consistirà en una videoconferència on els integrants de Club de lectura tindran l’oportunitat d’intercanviar opinions amb el seu autor i aprofundir en l’obra que han tingut el privilegi de llegir.

L’activitat és exclusiva per als inscrits a les sessions de “Llegir el teatre” i està organitzada per la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca i el Teatre Cal Bolet de Vilafranca.

L’espectacle Sopar amb batalla amb totes les entrades exhaurides s’havia d’estrenar el dia 24 d’abril, al Teatre Cal Bolet, però a causa del COVID-19 s’ha ajornat al dia 11 de desembre, a les 20.30h, al Teatre Cal Bolet.

Les entrades ja adquirides seran igualment vàlides per a la nova data. Les persones que no puguin assistir a la data reprogramada es retornarà l’import de les entrades. S’informarà del procés de devolució quan es pugui normalitzar el servei.

Més informació: https://espectacles.vilafranca.cat/

Propostes culturals en temps de confinament

D’altra banda, el Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca durant tot el temps de confinament presenta diàriament una proposta d’arts escèniques i musicals als seus seguidors i amics.  La idea del Servei de Cultura és oferir un recull de les nombroses iniciatives per continuar connectats amb el món cultural.  Es poden seguir les recomanacions a les xarxes socials:

Facebook Teatre Cal Bolet: teatre.calbolet
Facebook: auditori.vilafranca
Twitter: @espectaclesvila
Instagram: @espectaclesvila

També et pot interessar

Comentaris