El conseller Buch surt al pas de la polèmica per la crida a l’oració de l’imam del Vendrell

El conseller Miquel Buch en una de les rodes de premsa durant la crisi pel coronavirus. (Fotografia: Generalitat)
20/04/2020 - 19:30h

El titular d’Interior diu que el confinament per la Covid-19 es per a tothom igual, “independentment de la religió”

El conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha advertit aquest dilluns que l’ordre de confinament per evitar la propagació del coronavirus de la Covid-19 és per a tothom igual, “independentment de la religió” que professi.

Buch ho ha dit després que desenes de persones s’apleguessin divendres a la via pública del Vendrell, concretament a la Carretera de Valls, per escoltar una pregària prèvia a la celebració del Ramadà.

El conseller ha dit no tenir coneixement d’un vídeo que es va publicar aquest cap de setmana per les xarxes socials, però ha remarcat que les “actuacions” seran les mateixes per a tothom, vagin “a un centre, un oratori o una església”.

Recordem que l’Associació Cultural de Joves i Esports de Catalunya del Vendrell va impulsar una iniciativa que pretenia que els feligresos seguissin l’oració des dels balcons. No obstant això, els veïns de la carretera de Valls van sortir de casa i no van complir el confinament.

Enmig de tota la polèmica, l’Ajuntament del Vendrell ha assegurat, a través del seu alcalde, Kenneth Martínez, que la Policia Local va obrir diligències municipals per investigar i sancionar els fets.

També et pot interessar

Comentaris