L’EVA reprograma els espectacles per oferir-los entre juliol i octubre

Avatar
16/04/2020 - 12:30h

El Festival En Veu Alta no es farà al juny i repensa el seu format per adaptar-se a la situació actual

L’excepcionalitat de les circumstàncies actuals ha portat l’organització del Festival EVA, previst al Penedès entre el 5 i el 14 de juny, a repensar el seu format habitual, concentrat en deu dies, per tal de poder tirar endavant. Així, el festival no anuŀlarà la seva 16a edició al Penedès, sinó que reprogramarà els espectacles entre els mesos de juliol i octubre.

Garantir les actuacions previstes

A hores d’ara, l’organització treballa juntament amb ajuntaments, museus, biblioteques i altres entitats participants per tal de reubicar la programació i encaixar-la de la millor manera possible a cada municipi seguint i adaptant-se a les instruccions que les autoritats vagin donant. L’objectiu és posar en valor la importància de la cultura i de la coŀlectivitat i generar espais de trobada amb propostes vinculades a la narració i la tradició oral adaptats a la situació prevista per als propers mesos.

PUBLICITAT

L’aposta del festival passa també per garantir als i les artistes les actuacions ja previstes per tal de no debilitar encara més un sector cultural amb condicions laborals fràgils de per si. La programació d’enguany la configuraven inicialment una seixantena d’actes, entre espectacles, formació i sessions de lectura en veu alta en 22 pobles de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i, enguany també, l’Anoia. En els propers dies l’EVA anirà donant a conèixer els detalls de la nova programació.

També et pot interessar

Comentaris