Arriba a 26 el número de defuncions a les residències de Vilafranca

Judit Benages
13/04/2020 - 20:55h

Fins aquest dilluns a la tarda han mort 9 persones al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny, 16 a l’Inglada Via i 1 a la Mare Ràfols

Les residències de la gent gran estan passant per uns moments molt complicats arran de la crisi sanitària per la Covid-19. I les de Vilafranca no en són cap excepció ja que veuen com cada dia que passa les xifres de positius incrementa i, també, malauradament, el número de defuncions.

Així, fins aquest dilluns a la tarda, i segons dades que han passat els mateixos centres, al Ricard Fortuny hi havia un total de 83 persones positives, s’havien produït 9 morts des de l’inici de la pandèmia i també s’han donat 4 altes.

A l’Inglada Via hi ha un total de 41 persones que han donat positiu i han mort 16 persones. A la Mare Ràfols hi ha 22 persones amb coronavirus i han hagut de lamentar una defunció. Per la seva banda, a la Llar d’Avis Josefina Mata hi ha tres casos positius i pel moment cap defunció.

De les aproximadament 500 persones ingressades a les residències de Vilafranca, de moment s’han detectat de moment doncs un total de 149 persones positives i s’han produït 26 defuncions. 

PUBLICITAT

En tots els casos s’està fent tot allò que estableix el Departament de Salut i amb col·laboració amb el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf i de l’Institut Català de la Salut. 

PUBLICITAT


També et pot interessar

Comentaris