Caramelles confinades a causa de l’estat d’alarma

Una captura del vídeo del cor El Gotim de Llorenç del Penedès.
Avatar
12/04/2020 - 19:30h

La Societat Coral El Gotim de Llorenç del Penedès penja a les xarxes una de les peces que no ha pogut cantar per Pasqua

El cor Societat Coral El Gotim de Llorenç del Penedès ha penjat aquest Diumenge de Pasqua a les xarxes socials un vídeo en el qual l’entitat interpreta una de les caramelles que aquest any 2020 no ha pogut cantar pels carrers i places del poble a causa del confinament pel coronavirus de la Covid-19.

Es tracta concretament de la sardana ‘La dansa de l’amor’, i la qual interpreten, cadascú des del seu domicili, 33 membres d’aquest cor de clavé presidit per Jordi Sadurní i dirigit per Roser Esteban.

Tots els components d’El Gotim van rebre un arxiu d’àudio amb les diverses pistes musicals de la sardana i cadascú ha gravat la seva part cantada, segons fos el tipus de veu de cada integrant de la coral.

El resultat de tot plegat s’assembla molt al que el públic de Llorenç hauria pogut escoltar aquest mateix Diumenge de Pasqua en directe i que no ha pogut gaudir.

PUBLICITAT

Habitualment, la Societat Coral El Gotim de Llorenç interpreta caramelles per Pasqua a la plaça de l’Església, el Sindicat, la Casa de Cultura i a la plaça del Cor El Raïm de Llorenç, desaparegut fa uns anys.

Vídeo de la interpretació de ‘La dansa de l’amor’ a càrrec de la Societat Coral El Gotim.

També et pot interessar

Comentaris