22 morts per Covid-19 a les residències de Vilafranca

Avatar
12/04/2020 - 18:37h

D’unes 500 persones que viuen en aquests centres, 161 persones han donat positiu en coronavirus

L’Ajuntament de Vilafranca informa sobre la situació de les residències de gent gran de Vilafranca arran de la pandèmia del Coronavirus-COVID-19.

A data d’aquest diumenge, i segons les dades ofertes pels mateixos centres, al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny les persones positives per COVID-19 han pujat a 86 i s’ha hagut de lamentar una nova defunció. Des de l’inici, en aquest centre s’han produït un total de 6 defuncions. 

Pel que fa a la Residència Inglada Via, el nombre de persones positives per Coronavirus continua estable, situant-se en 50 persones. Ens les darreres hores s’han produït 3 noves defuncions, amb les quals s’arriba a 15 en tot l’episodi. 
A la Llar d’Avis de la UEBE (Residència Josefina Mata), a hores d’ara, es comptabilitzen 3 persones positives.

La Residència Mare Ràfols, un cop ja ha realitzat el test a tots els residents, comptabilitza un total de 22 persones positives per la Covid19. Els Bombers de la Generalitat estan duent a terme, des d’aquest matí, la desinfecció del centre. Durant les darreres hores, s’ha hagut de lamentar la defunció d’una persona. 
De les aproximadament 500 persones ingressades a les residències de Vilafranca, de moment s’han detectat un total de 161 persones positives o amb símptomes i s’han produït 22 defuncions. 

En tots els casos s’està fent tot allò que estableix el Departament de Salut i amb col·laboració amb el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf i de l’Institut Català de la Salut. 

PUBLICITAT

Per una altra banda, l’Hospital de l’Alt Penedès ha informat que ha disminuït a 52 el nombre de persones ingressades a causa del Coronavirus.  

També et pot interessar

Comentaris