Segueixen incrementant les defuncions per Covid-19 a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

12/04/2020 - 11:36h

En els últims cinc dies les morts en el centre sanitari vilafranquí han passat de 13 a 19, tot i que també estan pujant les altes

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès està tenint un repunt pel que fa a les defuncions per Covid-19. I és que en els últims cinc dies ha passat de 13 víctimes a 19. Concretament en les últimes 24 hores s’han mort dues persones més.

Els malalts ingressats per malalties respiratòries es mantenen estables, amb 52 persones, xifra idèntica a la de dissabte, i l’esperança és que les altes segueixen incrementant-se, tot i que ara més lleugerament que fa uns dies. En les últimes 24 hores s’han donat dues altes més, fent un total de 62.

Cal tenir en compte que des del centre vilafranquí s’informa només del nombre de persones que estan ingressades per malalties respiratòries, que no vol dir que necessàriament tinguin coronavirus. Des de l’hospital s’explica que estan intentant gestionar el màxim número de proves, però que no se’ls hi pot fer a tots i, a més, els resultats no arriben de forma immediata. Tot i així s’estan tractant a tots els malalts respiratoris amb els mateixos tractaments com si fossin positiu en Covid-19.

També et pot interessar

Comentaris