La Sala Zazie s’adhereix a la sala virtual de cinema

11/04/2020 - 18:00h

Tots els aficionats al cinema de la comarca podran gaudir d’estrenes cinematogràfiques fins que no s’aixequi el confinament

Des de la sala Zazie es vol continuar seguir estrenant pel·lícules durant el confinament a causa del Coronavirus.

Cine Club Vilafranca s’ha adherit a la Sala virtual de cine, iniciativa que promou A Contracorriente Films junt  amb més de 70 sales de tot l’Estat, per seguir estrenant pel·lícules durant el confinament. Tots els aficionats al cinema de la comarca podran  gaudir-ne en línia fins que la Sala Zazie pugui tornar a obrir les portes.

A mesura que es vagin estrenant a la plataforma s’aniran informant dels títols perquè es puguin visionar durant 72 hores des de tots els dispositius (Smart TV, web, mòbil i tauleta). Només cal registrar-se, afegir el codi “salavirtualcineclubvilafranca”, llogar la pel.lícula. Es proposa als espectadors que es mantinguin connectats, convidant-los a ajudar als exhibidors i distribuïdors a sobreviure en circumstàncies tan adverses. A l’aportar alternatives, es vol mantenir viva l’afició a venir a les sales i des de Cineclub Vilafranca encoatgen a la gent a fer costat fins que torni la normalitat, reunint recursos per complir els seues compromisos i despeses. Sols han d’utilitzar el codi #salavirtualcineclubvilafranca.

També et pot interessar

Comentaris