Segueix creixent el nombre de morts a les residències de Vilafranca

Judit Benages
10/04/2020 - 18:11h

Fins aquest divendres de les 500 persones que viuen en aquests centres n’hi ha 117 positives o amb símptomes i s’han produït 16 defuncions.

A data d’avui divendres i segons les dades ofertes pels mateixos centres, al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny de Vilafranca les persones positives per COVID-19 han pujat a 62. Aquest increment es deu al fet que ja s’ha realitzat el test a tots els residents. Tanmateix, en les darreres hores no s’ha hagut de lamentar cap defunció.

Pel que fa a la Residència Inglada Via, el nombre de persones positives per Coronavirus continua situant-se en 49 persones. Ens les darreres hores s’han produït 3 noves defuncions, amb les quals s’arriba a 12 en tot l’episodi.

A la Llar d’Avis de la UEBE (Residència Josefina Mata) s’estan realitzant el testos per diagnosticar la Covid19 a tots els residents i, a hores d’ara, s’han confirmat 5 persones positives.

La Residència Mare Ràfols continua tenint només 1 persona positiva per la Covid19 i està a l’espera dels resultats dels testos que han realitzat a tots els residents.

De les aproximadament 500 persones ingressades a les residències de Vilafranca, de moment s’han detectat un total de 117 persones positives o amb símptomes i s’han produït 16 defuncions.

PUBLICITAT

En tots els casos s’està fent tot allò que estableix el Departament de Salut i amb col·laboració amb el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf i de l’Institut Català de la Salut.

També et pot interessar

Comentaris