Ja són 13 els morts per Covid-19 a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

FOTO: Jose Paredes
Judit Benages
07/04/2020 - 14:12h

En les últimes 48 hores s’han lamentat dues víctimes mortals més després d’uns dies d’estabilització

A l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès han mort fins aquest dimarts un total de 13 persones per Covid-19. Tres d’elles van morir fa dues setmanes, set la setmana passada i la resta els últims dies. Concretament aquest dilluns al migdia es va informar d’una nova víctima mortal i aquest dimarts d’una altra.

Pel que fa al número de persones ingressades per malalties respiratòries, aquest dimarts eren 58, dues menys que dilluns, una menys que diumenge, però quatre més que dissabte. Aquesta xifra d’ingressats no varia gaire i sempre està entre els 55 i 65, tret del dia 31 de març, que es va arribar a tenir 74 persones ingressades.

La bona notícia és que les altes segueixen incrementant-se i s’ha arribat ja a donar l’alta a un total de 44 persones des de l’inici de la pandèmia. Aquest dimarts s’ha donat l’alta a cinc persones més que dilluns.

PUBLICITAT

Cal destacar que des de l’Hospital de Vilafranca s’informa dels ingressats per malalties respiratòries i no només per Covid-19, ja que hi ha un gran volum de proves per fer que s’estan gestionant de la millor manera possible i, per tant, no tenen els resultats tan ràpid com voldrien. Així i tot, des del centre es destaca que tots els malalts respiratoris es tracten com si fossin positius en coronavirus i, per tant, no esperen el resultat de la prova per atendre’ls convenientment.

També et pot interessar

Comentaris