Diumenge se celebra a Vilafranca la #confinacursa

Avatar
07/04/2020 - 10:09h

Consisteix en recórrer 1k dintre de casa en família i tota la recaptació anirà a la campanya #joemcorono

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca organitza per aquest diumenge, a les 11h, la Confinacursa, cursa familiar confinada.

La cursa consistirà en recórrer 1K dintre de casa (corrent, caminant…), en família. No hi haurà premis ni guanyadors. Cadascú haurà de fer el seu propi recorregut confinat dintre de casa, al balcó, en cintes de córrer domèstiques, on sigui!, però a casa. I cadascú al ritme que vulgui.

Perquè sigui el més semblant a un esdeveniment esportiu “no confinat”, es farà un diumenge al matí (com la gran majoria de curses) i a una hora concreta. Tothom el mateix dia i a la mateixa hora: diumenge 12 d’abril. a les 11 del matí.

Tot el que es recapti amb les les inscripcions anirà destinat íntegrament a la campanya #joemcorono. A més a més del preu d’un euro per la inscripció, la plataforma permetrà fer donacions directes a la campanya.

PUBLICITAT

A més a més, el patrocinador de la Confinacursa, Serveis Mèdics Penedès, aportarà 1€ per cada inscripció feta a la campanya.

Els participants podran descarregar-se un model de dorsal per imprimir-se i totes les persones participants tindran un “diploma” personalitzat amb el seu nom, que es podrà descarregar l’endemà de la cursa.

L’objectiu de la cursa confinada és múltiple:

– promoure l’activitat física i esportiva com un acte més del Dia Mundial de l’activitat física, que s’allargarà tota la setmana.

– potenciar la pràctica de l’activitat física en família: es recomana que participi i faci la cursa tota la família junta.

– recollir fons econòmics per a la investigació del Covid-19.

– ser un moment de trobada per tota la comunitat esportiva en una mateixa data i hora, formant part d’un esdeveniment solidari en unes circumstàncies inèdites i excepcionals.

L’objectiu en els propers dies és que la comunitat esportiva de Vilafranca comparteixi l’esdeveniment a través de les xarxes socials i els grups de Whatsapp, Telegram, etc i que els participants comparteixin imatges/vídeos de la seva inscripció i de la cursa a les xarxes socials amb les etiquetes #confinacursa, #joemcorono, #gentactiva

També et pot interessar

Comentaris