Sis municipis demanen voluntaris per cosir bates o mascaretes dins el projecte ‘Penedès solidari’

06/04/2020 - 19:30h

Sant Sadurní, Subirats, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit i Sant Martí Sarroca participen en aquesta iniciativa

La unió fa la força. Aquest és el lema en el qual es basa el projecte ‘Penedès Solidari’, una iniciativa que han posat en marxa sis municipis penedesencs per donar resposta a les necessitats que sorgeixen al territori derivades de la pandèmia per nou coronavirus.

Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Sadurní , Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit i Sant Martí Sarroca són les poblacions que, de moment, s’han unit a aquesta iniciativa que vol oferir solucions a les demandes que arriben des de diferents centres (residències, hospitals, centres d’acollida de joves estrangers no acompanyats…), a més de cobrir altres necessitats del municipi.

Per fer possible aquesta ajuda, des de diversos ajuntaments ja s’ha demanat la col·laboració de persones que sàpiguen cosir, perquè puguin fabricar bates o mascaretes. A les persones voluntàries se’ls hi enviaran tutorials perquè sàpiguen com s’ha d’elaborar el material.

Per participar en aquesta iniciativa, Subirats, per exemple, ha habilitat el correu electrònic comunicacio@subirats.cat. Les persones que s’hi vulguin inscriure cal que indiquin el seu nom i cognoms, telèfon, adreça, nivell de costura i tipus de màquina amb que faran les peces.

També et pot interessar

Comentaris