Nova mort a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

Judit Benages
06/04/2020 - 12:50h

El centre vilafranquí no informava de cap víctima mortal per Covid-19 dins les seves instal·lacions des de dimecres de la setmana passada

Després d’uns dies de certa establitat, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ha informat aquest dilluns al matí d’una nova mort per Covid-19 al centre vilafranquí. A més, tenen una persona més que diumenge ingressada per malaltia respiratòria, que fa un total de 60, però les altes també s’han incrementat i han passat de 34 a 39 en 24 hores.

A l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès han mort fins aquest dilluns un total de 12 persones per Covid-19. Tres d’elles van morir fa dues setmanes, set la setmana passada i dues la setmana passada, la última durant les últimes 24 hores.

Cal destacar que des de l’Hospital de Vilafranca s’informa dels ingressats per malalties respiratòries i no només per Covid-19, ja que hi ha un gran volum de proves per fer que s’estan gestionant de la millor manera possible i, per tant, no tenen els resultats tan ràpid com voldrien. Així i tot, des del centre es destaca que tots els malalts respiratoris es tracten com si fossin positius en coronavirus i, per tant, no esperen el resultat de la prova per atendre’ls convenientment.

PUBLICITAT

També et pot interessar

Comentaris