El Duet Alma del Vendrell supera la Covid-19

Albert Arribas i Mari García, el Duet Alba del Vendrell que ha superat la Covid-19. (Fotografia: Facebook)
Ricard Vinyals
05/04/2020 - 22:52h

Mari García i Albert Arribas van estar ingressats 13 dies a l’Hospital del Vendrell i han adaptat una cançó en agraïment al personal sanitari

Mari García i Albert Arribas, integrants del Duet Alma del Vendrell, han explicat la seva experiència per superar junts la Covid-19, després d’un confinament de cinc dies al seu domicili i 13 dies d’ingrés a l’Hospital del Vendrell.

Un cop superats els efectes més greus del nou coronavirus, han fet una adaptació de la cançó ”Volveremos a brindar’ de Lucia Gil en agraïment a metges, infermeres, personal de neteja i, segons citaven especialment en una intervenció a Televisió El Vendrell, a la doctora Glòria.

La interpretació de la cançó a càrrec del Duet Alma i que Mari García va rebre per WhatsApp mentre era a l’hospital va acompanyada en un vídeo d’imatges que la parella va anar recopilant de la seva estada al centre.

El malson per al Duet Alma va començar sense que aleshores ho sabessin en una actuació a la Conca d’Òdena, tristament coneguda des de fa setmanes per ser la zona de Catalunya més castigada pel coronavirus de la SARS-CoV-2. En Concret, la parella del Vendrell va actuar el 7 de març a la població de Vilanova del Camí, a tocar d’Igualada (Anoia).

“Uns quatre o cinc dies després”, segons el relat dels integrants del Duet Alma, van començar a tenir tos seca, febre, calfreds, malestar general i, en el cas de Mari García, fins i tot vòmits i diarrea que li van fer perdre mitja dotzena de quilos en una setmana.

Per bé que rebien atenció mèdica i seguiment per part del Centre d’Assistència Primària (CAP) del Vendrell al seu domicili, el fet que al cap de 9 dies García comencés a patir dificultats per respirar va fer-los decidir d’anar a Urgències de l’Hospital del Vendrell.

Els van ingressar a tots dos en un box d’Urgències i posteriorment, al cap d’un parell de dies, els van passar a la tercera planta de l’hospital vendrellenc. Els integrants del Duet Alma van rebre oxigen, retrovirals, antibiòtics i altres tractaments mèdics que els van permetre millorar l’estat de salut i, finalment, poder anar cap a casa havent superat la Covid-19.

Va ser dimecres, 1 d’abril, i en agraïment a “Las chicas de la tercera planta” de l’Hospital del Vendrell i encara amb símptomes de neumonia, el Duet Alma ha penjat a les xarxes socials l’esmentada cançó que en aquests moments també convida a l’esperança a tothom que lluita per combatre el nou coronavirus.

Mari García explica que va estar molt malament, però que “patia molt per la vida de l’Albert, perquè veia que estava molt més fotut que jo, que ja estava fotuda”, resumeix.

PUBLICITAT

 

Todo nuestro agradecimiento al Hospital del Vendrell, médicos, enfermeras, auxiliar de enfermeras, servicio limpieza, muchísimas gracias por habernos cuidado como lo habéis hecho, sin vosotros no lo habríamos conseguido, esta canción grabada por nosotros y con neumonia todavía, la hemos cantado con todo el cariño para vosotros….Eternamente agradecidos

Publicada por Alma Duet en Jueves, 2 de abril de 2020

També et pot interessar

Comentaris