Més ingressats però també més altes per Covid-19 a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. FOTO: Jose Paredes
05/04/2020 - 11:58h

Les persones ingressades per malalties respiratòries a l’Hospital de Vilafranca han passat de 54 a 59 durant les últimes 24 hores

Sembla que a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès es viu fins aquest diumenge una situació de certa estabilitat amb la Covid-19. Si bé és cert que en les últimes 24 hores s’han incrementat lleugerament els ingressos per malalties respiratòries, que han passat de 54 a 59, el nombre de morts no s’ha incrementat i les altes han passat de 31 a 34.

A l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès han mort fins aquest diumenge un total d’onze persones per Covid-19. Tres d’elles van morir fa dues setmanes, set la setmana passada i una altre fa quatre dies.

Cal destacar que des de l’Hospital de Vilafranca s’informa dels ingressats per malalties respiratòries i no només per Covid-19, ja que hi ha un gran volum de proves per fer que s’estan gestionant de la millor manera possible i, per tant, no tenen els resultats tan ràpid com voldrien. Així i tot, des del centre es destaca que tots els malalts respiratoris es tracten com si fossin positius en coronavirus i, per tant, no esperen el resultat de la prova per atendre’ls convenientment.

També et pot interessar

Comentaris