Denunciades deu persones per fer una festa privada a l’Arboç

La festa es feia al carrer Jardí de l’Arboç.
04/04/2020 - 15:59h

Els Mossos d’Esquadra van aixecar actes administratives aquest divendres a la nit i cadascuna podria ser sancionada amb un mínim de 600 euros

Els Mossos d’Esquadra del Baix Penedès van aixecar aquest divendres a la nit deu actes administratives per una festa privada que s’estava fent en un domicili particular de l’Arboç.

A la festa hi havia deu persones, i totes elles podrien arribar a ser multades amb un mínim de 600 euros per vulnerar l’ordre de confinament previst en l’estat d’alarma per intentar aturar la propagació del nou coronavirus de la Covid-19.

La Policia Local de l’Arboç va rebre l’avís que s’estava fent una festa, concretament al carrer Jardí a tocar de la carretera N-340 que travessa el centre urbà de la població arbocenca, i davant del fet que hi havia diverses persones implicades van avisar els Mossos d’Esquadra.

El cos policial autonòmic va rebre l’avís aproximadament 20 minuts després de la mitjanit i van identificar i aixecar l’acta per la presència d’una desena de persones a la festa.

La quantia econòmica que se’ls aplicarà a cada sanció l’haurà de determinar la Generalitat, un cop analitzi la infracció denunciada pels Mossos d’Esquadra.

Aquest cas ha estat esmentat pel conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, a la roda de premsa diària que celebrava aquest dissabte al migdia, de manera telemàtica i juntament com és habitual amb les conselleres Meritxell Budó i Alba Vergès, i també en aquesta ocasió amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani.

Comentaris