Les cançons de confinament de músics del Penedès

Anna Roig, confinada
04/04/2020 - 11:42h

Instagram és un refugi perquè artistes penedesencs posin música al confinament

Confinats no vol dir aturats. Els músics que la crisi del coronavirus els impedeix de fer concerts davant del públic no es resignen a deixar de portar la seva música a tothom.

Aquests dies de confinament a casa es poden veure diversos exemples de petites actuacions que ajuden els artistes a mantenir la vena creativa i a la resta, a fer més agradable les estones a casa.

Un dels músics que amb més puntualitat apareix a les xarxes és el cantautor de Sant Pere de Riudebitlles Cesk Freixas, que ens recorda que aquests també són dies de resistència.

Des de Sant Sadurní, Anna Roig fa arribar la seva tendresa.

La vendrellenca Nerea Bassart ha reunit el seu trio telemàticament per interpretar “He descobert”

Lucas Dalman versiona John Lennon des del terrat de casa seva a Vilafranca.

I el vendrellenc dels Lax’n’Busto Pemi Rovirosa han reunit un elenc de luxe per donar forma a un projecte de recital i música.

El David dels del Baix Penedès Et-Co també fa de les seves…

La música no s’apaga i prova d’això és el projecte que aquests dies s’ha donat a conèixer a través d’Spotify. Es tracta de la iniciativa “Grooves Penedès”, que vol apropar la nova música dels artistes emergents penedesencs amb influències de Funk, Pop, Soul, Trip-Hop i Fusió. Tot és música original amb D.O. Penedès. i Km 0. 

I és clar, qui tampoc no defalleix són els Músics per la Llibertat que cada vespre reivindiquen la llibertat per als presos independentistes.

També et pot interessar

Comentaris