Detingut per un robatori a Calafell un veí denunciat 8 cops per trencar el confinament

03/04/2020 - 19:30h

L’home ha estat detingut tant per la Policia Local de Calafell com pels Mossos d’Esquadra del Baix Penedès

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Vendrell van detenir dimarts un home de 27 anys veí de Calafell com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Hores abans havia estat detingut per la Policia Local de Calafell per desobediència greu, després de trencar el confinament de l’estat d’alarma per la Covid-19 sense causa justificada.

Segons ha trascendit aquest divendres, la investigació va començar arran d’un robatori amb força que va tenir lloc la nit de divendres passat, dia 27 de març. Un individu va forçar els accessos d’una segona residència situada a Calafell i va sostraure diversos objectes, entre ells un televisor.

Hores més tard, una patrulla de la Policia Local de Calafell va localitzar el sospitós caminant pel carrer amb l’aparell sostret i el va sancionar per trencar el confinament i li va intervenir els objectes robats.

Les gestions d’investigació van permetre identificar l’home com el presumpte autor del robatori amb força. A més, els agents van comprovar que aquest individu havia estat denunciat vuit vegades des de l’inici de les mesures de confinament establertes per la declaració d’estat d’alarma.

El detingut va passar aquest dimecres a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar llibertat amb mesura cautelar de prohibició de sortida del seu domicili per qualsevol causa que no sigui alguna de les establertes com a excepció al decret d’estat d’alarma (RE 463/2020) establert pel govern central.

També et pot interessar

Comentaris