Suspeses les Fires i Festes de Maig de Vilafranca 2020 pel Covid-19

Avatar
03/04/2020 - 18:33h

En funció de l’evolució de la pandèmia en els propers mesos es celebraria durant aquest any o ja es deixarien pel 2021

La Comissió de Fires de Maig ha acordat, en una reunió telemàtica realitzada aquest dijous, suspendre la celebració de les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats de Vilafranca 2020, que estaven previstes pels propers 15, 16 i 17 de maig.

La comissió, presidida pel regidor de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, i integrada majoritàriament per expositors representants dels diferents sectors que acudeixen al popular certamen multisectorial, ha adoptat aquesta decisió per unanimitat, atenent la situació actual de la pandèmia pel coronavirus de la Covid-19.

Així mateix, segons ha informat aquest divendres l’Ajuntament de Vilafranca, la Comissió de Fires de Maig ha posposat la decisió de traslladar les Fires a una altra data dintre d’aquest any 2020 o bé suspendre-les definitivament fins al 2021.

PUBLICITAT

En aquest sentit, es vol esperar que la situació a nivell sanitari es normalitzi i copsar fins a quin punt aquesta crisi hagi afectat els diferents sectors econòmics i empresarials del Penedès.

L’Ajuntament de Vilafranca remarca que referma el seu compromís de treballar colze a colze amb el teixit empresarial per celebrar quan sigui possible unes Fires de Maig “amb més força i empenta que mai”.

També et pot interessar

Comentaris