“Grooves Penedès, la música emergent del Penedès

Avatar
02/04/2020 - 19:00h

Els artistes emergents del Penedès publicaran a partir d’aquest divendres una playlist d’Spotify

Aquesta és una iniciativa que vol apropar la nova música dels artistes emergents penedesencs amb influències de Funk, Pop, Soul, Trip-Hop i Fusió. Tot és música original amb D.O. Penedès. i Km 0.

PUBLICITAT

S’hi trobaran artistes molt eclectics amb un so  personal característic i alguns dels seus últims treballs discogràfics:  @nereabassarttrio @kuryouslink @Et-Co @laxnbusto @intana @jazzul @reevantrupin @noeliamolino @cherwinwilliams @anaroigilombredetonchien i molt més.

PUBLICITAT

Aquest és un primer pas per donar a conèixer aquest estil de música que cada dia té mes ressò en la nostra societat i que pugui arribar a tothom intentant donar a conèixer una part clau  de la nostra cultura com és la música. Les tres comarques pendesenques ( Alt i Baix Penedès i Garraf) té un ampli ventall de formacions i artistes que aposten per aquest estil no tan comercial de música que ha decidit treballar buscant un punt de trobada entre tots per arribar més lluny i amb més força. Un primer pas será aquesta playlist de l’Spotify, però la intenció és arribar a altres propostes que en els propers mesos s’aniran coneixent.  La música emergent penedesenca també té la seva identitat pròpia, de moment a la xarxa. 

També et pot interessar

Comentaris